Çatalan Ortaokulu

WEB https://catalanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇATALAN MAH. YÜCESOYLAR CAD. ÇATALAN ILKOKUL VE ORTAOKUL BLOK NO 5 KARAİSALI / ADANA
VİZYON : Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan,hoşgörü sahibi, farklılıklarını zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, kendine güvenen, katılımcı, maddi ve manevi değerlerine sahip çıkan, demokratik görüşlü ve kendini yetiştirmeye hevesli bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, geleceğe umutla bakan,iyi ahlaklı, sorumluluk alabilen, özgüven sahibi, teknolojik gelişmeleri takip eden ve kendini sürekli güncelleyen, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :

Isınma : Okulumuz Klimalıdır.
Servis : Taşımalı eğitim kapsamında öğrencilerimizin ulaşımımı sağlanmaktadır.
Ulaşım : 175 nolu Belediye Otobüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Çatalan Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Adana´ya 80 Km Karaisalı´ya 30 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :